Velkommen til Dyrenes Planet

Dyrenes Planet er en ung og fremadstormende online-markedsplads for salg af hunde, katte, heste og andre dyr samt tilbehør til disse. Vi har base i Danmark og ambitioner om at kommer længere ud i verden.

Vi samarbejder med Dyrenes Beskyttelse og sikrer, at alle annoncer på vores markedsplads overholder deres regler for køb, salg og beskyttelse af dyr.

Vores markedsplads indeholder såvel gratis som betalte annoncer og vores website, Facebookside og øvrige kanaler er en stærk annonceplatform for dyrefoder, -tilbehør og relaterede varer og tjenesteydelser.

Kontakt os på Tlf. 28 74 11 70 eller mail : kontakt@dyrenesplanet.dk for en dialog om mulighederne.

Dyrenes Planet har desuden en social platform, hvor dine dyr er i centrum. Vi byder alle dyr, store som små velkommen. Som bruger på Dyrenes Planet får du en hel række muligheder:

Du kan blandt andet oprette en profil til dine dyr, oprette egne grupper, købe og sælge både dyr og tilbehør, oprette spørgsmål eller svare på indlæg i forum samt læse om dyr i dyreleksikonet.

Dyrenes Planet er stedet, hvor du finder alt du har behov for samlet på et sted.

Opret din profil i dag, Dyrenes Planet – en verden af dyr og dyrevenner.

Vores vision:
Er at gøre Dyrenes Planet til mere end blot en social platform. Vi har et ønske om at kunne hjælpe udsatte dyr i både Danmark og udlandet.

Derfor håber vi på sigt, at få et samarbejde med hjælpeorganisationer og forskellige internater verden over.

Vi bestræber os hele tiden på, at udvikle Dyrenes Planet til gavn for dig som bruger.

Har du spørgsmål eller gode råd så kontakt os gerne på  kontakt@www.dyrenesplanet.dk